•  Welkom  Inloggen    |     Account aanmaken        
  • BelgiëValuta:
  •   
Home >>  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Verzending

■ Het internationale verschepen wordt verzorgd door Air INTERNATIONAL EMS Express Company, binnen 1 week tijd leveren meestal.

■ Alle bestellingen worden verzekerd voor het volledige aankoopbedrag, en kan worden gevolgd op de EMS website.

■ Alle internationale zendingen worden verzonden via EMS express vooral in de detailhandel, terwijl voor de groothandel, neem dan nu contact met ons op, wij klik op 'Contact' Daarom kunt u genieten van gratis verzending en grote korting aanbieden hier korting op de retail. Bespaar meer geld nu genieten van echte gloednieuwe kwaliteit.

■ Wij zijn een professionele online dealer en samenwerken met EMS uitdrukken op lange termijn, voor het transport en de levering direct aan uw huis. Zorg ervoor dat u thuis bent wanneer de pakketten zal worden bereikt.

■ Alle pakketten zullen worden verzonden in een tweede doos !!

■ Na het maken van de orders, controleer je email hier om orderbevestiging te krijgen, en u kunt uw bestelling online door te klikken op de top van de "Contact" op onze site!

TERUGSTUURBELEID

■ We zijn toegewijd aan uw volledige tevredenheid. Alle bestelde artikelen hier zijn nauw aan het woord hier "wat je ziet op onze website zijn wat je krijgt in 7 dagen". Voordat u geniet van eenvoudige uitwisseling en terugkeerbeleid, moet u contact met ons op terug te keren verzendadres voor het versturen van de items. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dus niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags.

■ Alle bestelde artikelen zijn de juiste items je hier halen. Wij beloven u van de juiste volgorde pakket. Dus als terugkerende juiste items voor een terugbetaling: alle geretourneerde artikelen zijn onderworpen tot $ 40 restocking fee. Verzending en kosten worden niet terugbetaald.

■ We hebben geen betrekking op de kosten van het rendement of de uitwisseling van juiste volgorde pakket, zal verantwoordelijk zijn voor de verzendkosten zijn. Daarnaast raden wij u aan tracking en verzekering toe te voegen voor uw eigen veiligheid, omdat we niet verantwoordelijk voor verloren zendingen.

■ Alle geretourneerde goederen moeten naar u worden verzonden per e-mail levering na krijg je onze feedback hier!

uitwisselingen

■ Wij bieden uitwisselingen voor een andere maat of kleur binnen 30 dagen na de verzenddatum van de oorspronkelijke bestelling te aanvaarden. Neem dan contact met ons op met uw Order-id en een van onze teamleden zal u helpen. Als u wilt items te wisselen naar een andere stijl, moet u uw items voor een terugbetaling * terugkeren (zoals per Return-beleid) en een nieuwe bestelling plaatsen voor de stijl die u verkiest.

■ U moet contact met ons voordat u de items terug. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dus niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Versleten of vuile items zal naar u worden geretourneerd.

■ We hebben geen betrekking op de verzendkosten van de uitwisselingen, zal verantwoordelijk zijn voor de terugkeer verzendkosten en de kosten van de scheepvaart en het hanteren van de scheepvaart de uitgewisselde items terug voor jou. Wij raden u aan tracking en verzekering toe te voegen bij het verzenden van artikelen bij ons terecht voor uw eigen veiligheid, omdat wij niet verantwoordelijk voor verloren zendingen. Verzending en kosten worden niet terugbetaald.

Bestellings-annulering

■ Annulering van een bestelling moet worden aangevraagd voordat de bestelling is verzonden. Omdat wij behandelen alle bestellingen zo snel mogelijk binnen 6-8 uur na het plaatsen van orders, dus we zijn niet altijd in staat om een ​​bestelling te annuleren nadat deze is geplaatst. Ik hoop dat u kunt begrijpen in deze belangrijke punt. Annulering aanvragen nadat de bestelling is verzonden zullen wij in overeenstemming met onze terugkeer beleid worden behandeld.

Friendly Opmerking: Als u de 10-cijferige tracking-nummer binnen 3 dagen hebben ontvangen na de bestelling, kan uw e-mail server worden gezien als spam. In dat geval kunt u contact met ons op voor hulp in orde tracking.